Voor meerinformatie 

Of voor het maken van 

afspraak.

neemt u contact op

via patricia_just@outlook.com

of whatsapp 0610821474

Tot snel bij Just Pretty 

in Wierden

 Hairextensions

Altijd al een wens gehad om een volle bos met lang haar te willen hebben maar steeds bereikte u dat punt van afknippen of volhouden en uiteindelijk werd het afknippen, zonde niet doen bij Just Pretty ben u aan het juiste adres om die wens te laten vervullen.

Just Pretty is gespecialiseerd en gediplomeerd in het plaatsen en eventueel verwijderen van Hairextensions van 100% echt haar.

Het is mogelijk om uw haar te laten verlengen van 30 cm tot 60 cm en alle haarkleuren (of u het nu geverfd heeft of een natuurlijke haarkleur heeft) zijn mogelijk, ook zijn de meeste structuren zoals slag, krul etc mogelijk maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat een natuurlijke krul altijd iets kan afwijken we zullen samen bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Binnen een mum van tijd hooguit 2 tot 3 uur bent u in het bezit van uw mooie lange bos met haar, u heeft hier dan maanden lang plezier van mits u zich aan de voorgeschreven verzorging houdt, maar eigenlijk is het net als met lang haar dit dient gewoon meer en beter verzorgd te worden, extensions echter dient u vooral goed te borstelen en geen shampoo met fruitzuren te gebruiken.

c.a. 3 tot 4 maanden heeft u plezier van uw lange haren, u kunt ermee douchen, zwemmen, zonnen, verven, zonnebank, sauna, permanenten etc. in ons kennismakingsgesprek zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en indien u wenst kunnen wij u een verzorgingslijstje op schrift doen toekomen.

Heeft u al lang haar maar is het een nogal uitgesproken dunne bos en kunt u er weinig mee, dan kunnen hairextensions voor volume zorgen, c.a.50-75 stuks zijn dan voldoende om uw haar volume te geven.

Is het schadelijk voor uw haar, nee waxextenions zijn gemaakt van keratine, en zullen uw haar niet beschadigen ze worden met een warmte tang aan uw eigen haar bevestigd u moet echter niet schrikken als u een knoopje ziet zitten na enkele weken, ieder mens verliest haren wekelijks dit is voor nieuwe groei en afbreek van haren dat hebben we allemaal de losse haren die vastzitten in de waxjes kunnen echter niet weg deze blijven dus zitten en kunnen ervoor zorgen als u niet goed borstelt dat u knoopjes krijgt, geen probleem in ons kennismakingsgesprek zal ik u laten zien hoe u deze weer voorzichtig van elkaar los kunt krijgen zonder dat u grote vastzittende klitten krijgt. Wat wel schadelijk is, is slechte verzorging van uw extensions en deze te lang laten zitten.

Veel gestelde vragen cq problemen:

Hoe was ik het haar ??Je mag de extensions gewoon wassen met een neutrale shampoo, maar het beste is om je haar te wassen met een shamppo speciaal voor extensions of anders een shampoo zonder fruitzuren, keratine en olie en een lage PH waarde.

Was het haar nooit voorovergebogen maar altijd met het haar naar achteren brenge de shampoo aan op het haar en masseer het zachtjes in, let wel op dat je alle shampoo goed uitspoelt rest shampoo is schadelijk voor de waxjes ze kunnen er zachter van worden en je extensions kunnen gaan zakken waardoor het lijkt of je sneller uitgroei hebt, ook kunnen ze hierdoor uitvallen.

Gebruik geen creme spoeling op de waxjes, ook hiervan gaan de extensions zakken en kunnen ze zelfs uitvallen.

De merken Fructis en Pantene zijn per definitie af te raden hierin zit een hele hoge concentratie fruizuren en hoge PH waarde waardoor de kwaliteit van de extensions en zeker de waxjes achteruitgaan.

Cremespoeling, haarmaskers en olieen alleen op de haren insmeren, absoluut niet op de waxjes ook hierdoor gaan de extensions zakken en zelfs uitvallen.

kan ik extensions nemen als ik zwanger ben?? Nee het is af te raden als u zwanger bent extensions te nemen tijdens de zwangerschap verliest u haren door uw hormoonhuishouding, de extenions hebben dan onvoldoende houvast en zullen gemakkelijker uit uw eigen haar vallen, ik zeg dan ook eerlijk dat het zonde van uw infestering is en dat u beter kunt wachten tot na de zwangerschap, bij 1 op de 3 vrouwen blijven de extensions wel goed zitten wilt u ze dus wel tijdens de zwangerschap dan kan Just Pretty ze voor u zetten maar het risico van uitval is dan geheel voor uzelf.

Mijn haar is zo droog hoe komt dat?  Extenions hebben extra verzorging nodig het is echt haar maar het wordt natuurlijk nergens meer door gevoedt zeker in de zomerperiodes door warmte, zonlicht, chloor, zwemwater, transpireren, te veel olie gebruik, te veel borstelen in droog haar kunnen allemaal van invloed zijn op de kwaliteit van de extenions gebruik daarom de juiste producten bestemd voor extensions, en vooral voorkom dit soort dingen, gaat u zwemmen draag het haarvast, gaat u naar her strand en zwemt u niet draag het haar toch vast de zonlucht alleen al brand op het haar dit gebeurt al op eigen haar maar deze wordt weer gevoedt vanuit de wortel de extensions natuurlijk niet. Door al deze invloeden raken de schubben beschadigd, dit is wel op te lossen met een goed masker bijvoorbeeld van Greath hair speciaal voor extenions. Ook nog tips wat wellicht vreemd mag klinken maar als u in de open wind gaat fietsen, of op een brommer zonder helm rijdt lekker in een cabrio gaat rijden zorg altijd dat uw haar in een staart vast zit doordat de wind door uw haar gaat vormen zich klitten (extenions klitten sneller dan natuurlijk eigen haar) in combinatie met zon droogt dit het haar uit, en door vele klitten krijgt u sneller haaruitval van de extensions. Gelukkig hebben we ook de wintermaanden uiteraard behoeven de extensions dan ook extra verzorging maar uitdroging ligt dan minder snel op de loer.

Ik ben net geopeerd en gebruik zware medicatie tegen de pijn kan ik extensions nemen?  Nee wij raden af bij zware medicatie extenions te nemen ook de narcose is van invloed op uw gesteldheid u kunt beter even wachten tot u lichamelijk hersteld bent, vele medicijnen kunnen van invloed zijn op uw haren en dus hoe de extensions zich zullen houden in uw haar vertel uw kapster dus ook altijd eerlijk uw situatie om teleurstellingen te voorkomen u wilt toch maandenlang genieten van uw nieuwe haar.

Kan ik de haarextensions hergebruiken? Nee de kwaliteit gaat na een aantal maanden achteruit wax extensions zijn dus echt voor eenmalig gebruik, Just Pretty bewaard uw uitgehaalde extensions echter wel en brengt deze naar een pruikenwinkel toe ze worden hergebruikt voor het maken van pruiken voor mensen met kanker ze gaan dus niet zomaar in de prullenbak maar naar een goed doel.

Föhnen en met de stijltang mag dat? Ja, de styling van een goede kwaliteit hairextensions is gelijk aan uw eigen haar. Met een stijltang altijd een beschermende film gebruiken, evenals bij het eigen haar. De hitte van een stijltang of fohn niet op de aanhechting van de extension (waxjes) laten komen.Het is juist mooier om de stijltang te gebruiken de extensions gaan hier mooi van glanzen aangezien het niet wordt gevoed door uw hoofdhuid.

 Ga je je haren krullen met een stijltang laat dan de stijltang zijn werk doen en ga niet trekken aan je haren te veel kracht uitoefenen op de extensions kan ervoor zorgen dat de extensions gaan zakken op den duur laat de tang rustig door het haar glijden, heb je geen ervaring kijk dan rustig filmpjes op youtube of vraag om advies bij Just Pretty ik sta ervor open het je te leren.

Ik sport, zwem en ga vaak naar de sauna, kan dat? Ja sporten en sauna kan maar de hairextension niet uren nat laten. Altijd even de aanhechting van de extension droog föhnen, Ja zwemmen dat kan maar gloor en zout water droogd uw haar en dus ook u hairextensions uit, liever met eenbadmuts zwemmen.

Hoe moet ik de hairextensions verzorgen? Minimaal een verzorgende shampoo en conditioner die aangepast is aan uw merk hairestensions. Geen producten waar fruiten, alcohol of olie in zitten gebruiken. U heeft een extensionborstel nodig, want het enige verschil is het haar kammen met een borstel. Dit in verband met de kleine aanhechtingen van de extensions. 

Hoelang blijven hairextensions in mijn eigen haar zitten? Een goede kwaliteit hairextensions kan voor wat betreft stevigheid wel een jaar in het haar blijven. Maar… we hebben een eigen haargroei en een natuurlijke haaruitval. Bij een gemiddelde haaruitval en haargroei blijven  extensions gemiddeld 3 tot 4 maanden in het haar.

Ik heb nu lang haar fijn makkelijk niet zo veel werk meer!! Dat moet je dus niet denken, extensions worden geleverd in stijle vorm over het algemeen behalve als je natuurlijk voor een natural weavy kiest omdat je krullend haar hebt. Extensions behoeven best veel zorg en onderhoudt meer dan eigen lang haar het is dus niet zo dat als u onder de douche wegstapt dat uw haar zomaar klaar is helaas was het maar zo. De extensions hebben dus na het wassen een soort natuurlijke slag wilt u dus stijl haar dan zult u de extensions absoluut moeten stijlen gewoon doorborstelen is onvoldoende ze zien er dan pluizig uit. U kunt er uiteraard voor kiezen een natuurlijke slag te dragen echter let dan wel op dat u bij de waxjes goed borsteld om klitvorming te voorkomen.

 

 

Wilt u na het lezen graag een vrijblijvend intake gesprek plannen dat is bij Just Pretty altijd op korte termijn mogelijk ik zal u dan verdere uitleg geven en indien u besluit extensions te laten plaatsen maken we meteen een vervolgafspraak.

 

Lengte en structuur mogelijkheden