Voor meerinformatie 

Of voor het maken van 

afspraak.

neemt u contact op

via patricia_just@outlook.com

of whatsapp 0610821474

Tot snel bij Just Pretty 

in Wierden

Voorwaarden

Just Pretty biedt u 3 maanden garantie op uw haarverlenging cq volume, deze garantie bestaat uit:

Het uitvallen van plukjes, verlies van haren (leegloop van de extensions zelf ) tevens kunt u altijd een nieuwe afspraak maken indien u toch liever korter wilt of juist toch een ander model dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Het verzorgingsadvies maakt deel uit van de algemene voorwaarden houdt u zich daar dan ook strikt aan.

Hairextensions kunnen bij verkeerde verzorging en na te lang dragen, schadelijk zijn voor uw eigen haar. Leef het verzorgingsadvies goed na en laat uw hairextensions niet langer dan 3-4 maanden zitten Just Pretty zal u een verzorgingsadvies op maat geven. Tevens kan bij verkeerde verzorging het haar enorm droog worden dit kunt u voorkomen door goede producten te gebruiken het haar zal zich herstellen, en het behoudt van uw extensions verlengen goede verzorging is dus echt van belang.

Indien het verzorgingsadvies niet wordt nageleefd is Just Pretty niet aansprakelijk voor schade aan het eigen haar dan wel aan de hairextensions de garantie op uw extensions zal dan ook komen te vervallen.

Indien u uw hairextensions zelf heeft verwijderd dan wel door een derde heeft laten verwijderen is Just Pretty niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw eigen haar tengevolge van deze verwijdering of aan de schade aan de hairextensions. Alleen wanneer u de eventueel uitgevallen plukjes bewaard en meeneemt naar Just Pretty heeft u recht op garantie.

De garantie op hairextensions geldt alleen indien u terug komt naar Just pretty zodra u een derde heeft ingeschakeld om eventuele uitgevallen plukjes te laten herplaatsen of danwel voor iets anders derden aan uw haar heeft laten werken dan vervalt de garantie. Kosten van derden kunnen dus ook nooit worden verhaald op Just Pretty.

Indien blijkt dat sprake is van klachten of enige schade aan uw eigen haar dan wel aan de hairextensions kunt u ten allen tijden contact opnemen met Just Pretty ik zal dan op korte termijn een afspraak met je inplannen om de schade te beperken.

Just Pretty kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt door een verstoorde hormoonhuishouding (te denken aan zwangerschap), medicijngebruik,  allergische reacties dan wel andere omstandigheden welke van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van uw eigen haar.

Just Pretty kan u de beste shampoo en conditioner adviseren om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw extensions

 verzorging